online aanbodopbouw voor dienstverleners

Bouw een sterk aanbod op waarmee je inkomen minder of niet afhankelijk is van je aantal gewerkte uren.

Waarom ben jij ondernemer geworden?

Het mooie aan het ondernemerschap vind ik dat elke start van een onderneming vanuit een diepgewortelde passie ontstaat. Hoe was dat bij jou?

Ergens heb je besloten om los te willen komen van het uurtje-factuurtje werken. Maar nu merk je dat je je eigenlijk weer een startende ondernemer voelt, want er is zoveel om te leren! Je bedenkt een gratis weggever omdat “dat zo hoort”, maar deze levert je nog geen concrete verkopen op. Je vraagt jezelf nu steeds vaker af: Hoe doet iedereen dat toch?

Doe mijn online training “Online aanbodopbouw voor dienstverleners” en zet een ijzersterke fundering neer voor jouw onderneming.

Stop met in je eentje het wiel opnieuw uit te willen vinden.

Succesvolle Vs. Struggelende ondernemers

Natuurlijk hangt het succes van je onderneming voor een groot deel af van de kwaliteit van jouw diensten. Maar de grootste succesfactor voor het online ondernemerschap is de mate waarin alle tandwielen met elkaar verbonden zijn, en hoe optimaal deze tandwielen werken. Of met andere woorden: ken je de regels van het spel dat online ondernemerschap heet?

Dat is dus op zichzelf heel goed nieuws, want dat betekent dat als jij weet dat je kwaliteit levert, je de rest kunt leren. Alleen kan het maanden duren voor je op het punt bent dat je omzet gaat genereren. Is dat niet zonde van je tijd?

In de wereld van het online ondernemerschap staat alles in verbinding met elkaar, en daarmee is de structuur van jouw aanbod de belangrijkste factor. Dit is de fundering vanuit waar je verder gaat bouwen en de onderneming van je dromen neer gaat zetten. 

Voor wie is deze training bedoeld?

Het moment dat ik doorkreeg dat in de wereld van het online ondernemerschap alles met elkaar verbonden is, veranderde alles. Ik kon binnen enkele weken mijn part-time baan in loondienst opzeggen en van mijn ondernemerschap leven. Sindsdien ben ik continu bezig geweest met de optimalisatie van mijn beide ondernemingen, waardoor mijn omzet maandelijks groeit.

hoe ziet de online training eruit?

Je ontvangt direct na het afronden van jouw bestelling een e-mail met daarin de inlogcode voor de online leeromgeving. Hierin vind je de volgende onderwerpen:

na het uitwerken van de opdrachten...

✅… beschik je over de helderheid waarmee je een ijzersterke fundering voor je onderneming bouwt.

✅… weet je wat je allemaal concreet te doen staat en hoe je jouw toekomstige klanten blij gaat maken.

✅… weet je nu hoe je loskomt van het uurtje-factuurtje werken.

Je investering? Die is €47,- excl. btw. En het leuke is: na afloop van de online training weet jij precies waarom ik deze waarde voor dit bedrag deel.

Ook jij kunt vanuit jouw expertise meer klanten helpen.

Van full-time werken naar part-time en vervolgens uit loondienst in een paar maanden tijd

Dat is mijn verhaal. Doordat ik vanuit bedrijfskundig oogpunt naar het ondernemerschap kijk weet ik hoe belangrijk het is om continu bezig te zijn met de volgende stap.

Ik geloof dat het niet uit maakt waar je nu staat. Wat voor mij veel belangrijker is, is de groei die je onderneming doormaakt. Die gedachte werd mijn basis voor het ondernemerschap.

Zo richtte ik op een vrijdagmiddag vanuit een spontaan idee Business Women Nederland op. Nou ja, ik maakte een Instagramaccount aan. Ik had totaal geen idee van hoe ik mijn onderneming zou gaan inrichten, maar ik had wel een droom voor ogen.

Ik ben vooral gaan doen en ervaren. En doordat ik die kleine stapjes van groei altijd koppelde aan de visie die ik voor ogen had, groeide mijn onderneming hard.

Toen ik mijn tweede onderneming startte, bood ik in eerste instantie losse adviesuren aan. Gewoon om zelf af te tasten en te groeien. Vanuit daar ontstonden de trajecten, en die trajecten gebruikte ik weer als basis voor mijn online transformatie. Op dit moment heb ik een wachtlijst op mijn 1-op-1 coachingstrajecten en heb ik zelfs wanneer ik niet werk inkomstenzekerheid. Ik kan mijn tijd zelf indelen en weet daardoor mijn onderneming te combineren met het gezins- en het buitenleven (zoals heel veel op stal zijn!).

Direct starten

Je hoeft niet te wachten op een start moment, na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inlogcode naar de online training.

Eigen tempo

De volledige inhoud van de training is direct beschikbaar, wat betekent dat je de opdrachten in je eigen tempo kunt uitvoeren.

Investering

De investering voor de training "Online aanbodopbouw voor dienstverleners" bedraagt €47,- excl. btw.

Deze ondernemers gingen je voor

Melanie van Hagen

Saskia is een enthousiaste dame, met verfrissende inzichten die inspirerend zijn.
www.babywoods.nl

Kopie van Zonder titel-2

Anouk van Pruissen

Ik vind het programma heel overzichtelijk en goed in elkaar overlopen. Er is een heldere opbouw in de opdrachten en een duidelijke uitleg. De opdracht over aankoopbereidheid vond ik het meest waardevol, goed om dat helder te definiëren.
www.coaching.eqolutions.com

Kopie van Zonder titel

Iris Plaat

Vorig jaar hebben we samen gezeten om voor 2020 plannen te maken. We hebben toen al goed gekeken naar mijn aanbod opbouw. Ik ben gaan ontdekken en experimenteren. Juist in Corona tijd. Dit programma is erg prettig om nu mijn aanbod te reviewen en aan te pakken.

www.irisworkouts.com

Kopie van Zonder titel-3

bouw de toekomst van je onderneming

Je kunt direct met de training “Online aanbodopbouw voor dienstverleners” starten.
Je investering: €47,- excl. btw.