Strategiesessie

Een snelle

Boost

Ontwerp zonder titel-74

Je onderneming loopt, maar...

… erg efficiënt is het niet. Je bent nog steeds uurtje-factuurtje aan het werken en je omzet is ook nog niet wat het zou mogen zijn. Hoe doen al die succesvolle ondernemers dat toch?

Ook jij bent een expert, maar niet als het over online ondernemen gaat. Je bent overtuigd van de waarde die je kunt leveren, maar hoe lukt het je om meer klanten aan te trekken?

In 2021 ga jij het anders doen

Het gevoel van opkomende innerlijke onrust zullen veel ondernemers herkennen. Je bedrijf loopt op rolletjes, misschien heb je al je eerste werknemer aangenomen. Maar toch begint er langzaamaan wat te knagen. Is dit wel het juiste pad? Wat wordt mijn volgende stap? Vragen die je wellicht herkent.

Deze gevoelens zijn heel normaal om als ondernemer te hebben. Je hebt de verantwoordelijkheid over je eigen bedrijf en bent naast de dagelijkse gang van zaken ook verantwoordelijk voor de toekomstbestendigheid ervan. Dat betekent dat het belangrijk is om continu bezig te zijn met je volgende stap.

Ook wanneer je al een duidelijk beeld hebt van hoe die volgende stap eruit moet komen te zien kan het nog een hele opgave zijn om veranderingen door te voeren. Want: waar begin je? Wat heb je nodig om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? En hoe zorg je ervoor dat de onderneming haar identiteit niet verliest?

Tijdens een strategiesessie kunnen we het antwoord op al je vragen gaan ontdekken. De sessie richten we volledig naar jouw wensen in. Afhankelijk van wat je uit de strategiesessie wilt halen gebruiken we één van mijn Trello Templates om overzicht te krijgen.

praktisch

Dagdeel

De sessie bestaat uit een ochtend of middag, waarbij alles om jou draait. In totaal zijn we 3,5 uur bezig.

Stappen

We gaan onderzoeken welke concrete stappen je moet nemen om de door jou gestelde doelen te behalen.

Groei

We gaan kijken naar hoe jouw onderneming kan groeien en welke strategie daarbij past.

Kennismaking

We maken eerst telefonisch kennis. Wanneer ik 100% voel dat ik je kan helpen plannen we de sessie.

Gaan wij binnenkort samen aan de slag?

Je investering voor een strategiesessie bedraagt 349 Euro excl. btw.

Deze ondernemers gingen je o.a. al voor

Maaike Harmsen Eigenaresse ExtensionQueen

Lieve Saskia Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor de helpende hand die je me toegereikt hebt. Ik zat al een tijdje in de knoop met hoe ik nu verder wilde met mijn bedrijf, je hebt mij zo ongeveer aan mijn hand mee genomen en met mij een stappenplan gemaakt hoe ik mijn dromen op zakelijk gebied kan waarmaken. Zo ben je meteen aan de slag gegaan met een goeie webshop voor mijn bedrijf, en heb je mij zo’n enorme boost gegeven dat ik er weer zin in heb ! (Terwijl die zin al langere tijd weg was) Bedankt voor alles, en tot snel.

Susanne Bisgin Susanne Bisgin Life Coach

Hoi Saskia,. Ik wil je nog even laten weten dat ik echt superblij blij ben met de strategie sessie van afgelopen Maandag! Dankjewel voor alle uitleg, het concreet maken van al mijn ideeën in doelen en het samen maken van het stappenplan. Het was echt heel fijn en helpend om met iemand van buiten naar mijn bedrijf te kijken, bedankt voor je heldere uitleg, het overzicht, je goede ideeën en je enthousiastme! Super dat je alles in het programma gezet heb en ik er nu zelf in kan werken. Ik kan het iedere ondernemer die voelt dat het tijd is voor de volgende stap aanraden! Groetjes Susanne