OVER SASKIA

Één van de eerste zinnen die uit mijn mond kwamen toen ik nog een klein meisje was, was: “kan ik zelf wel”. Dit zinnetje staat synoniem voor wie ik ben. Van jongs af aan was ik altijd bezig met allerlei projectjes. Ik was altijd degene die alles regelde. Als dochter van een kleuterjuf mocht ik ook mijn creativiteit de vrijheid geven, iets wat mij nu als ondernemer enorm helpt.

In de loop der jaren heb ik meerdere kleine bedrijfjes gehad, waaronder een schoonheidssalon en een webshop. Daarna ben ik als bedrijfsleider gaan werken in de beauty- en wellnessbranche. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. De vrijheid die ik kreeg bij het runnen van een vestiging heeft me veel over het mkb-ondernemerschap geleerd. In juli van 2017 heb ik de Facebook Business Mastery bij Mark Bongers gevolgd, hierdoor ben ik de kracht van social media gaan begrijpen.

In mei 2018 heb ik het online platform voor vrouwelijke ondernemers, Business Women Nederland, opgestart vanuit mijn missie om te verbinden en te inspireren. Via Instagram bouwde ik aan mijn personal brand en creëerde ik draagkracht voor mijn missie. Ik combineer mijn jarenlange ervaring vanuit de praktijk met bedrijfskundige theorieën, visies en modellen. Gaandeweg heb ik mijn eigen methodes en tools ontwikkeld die ik inzet in mijn coachingsessies met ondernemers. Ik kan je helpen met alle aspecten van het succesvol online ondernemen.

Naast het succesvol runnen van mijn ondernemingen ben ik in februari van 2018 begonnen met een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze studie is het keerpunt in mijn ondernemerschap gebleken; ik heb geleerd om groots te denken, verder vooruit te kijken en zie overal verdienmodellen en kansen in. In Augustus van 2020 start ik met mijn laatste semester, waarna ik als 30-jarige ga afstuderen.

PAARDEN

Mijn ontspanning zoek ik op tussen de paarden, ik rijd al sinds mijn 11e!

ZWANGER

In april 2021 verwachten Eumir en ik ons eerste kindje.

OUTDOOR

Mijn vakanties breng ik het liefste in de bergen door. Dat prachtige uitzicht en de ultieme stilte!