1-op-1 coaching

NEXT LEVEL

BUSINESS

Intensieve en persoonlijke begeleiding op je weg naar succes.

IMG_2323

let's do this

Ondernemen is een avontuur

Onzekerheid en stress hoeven daar niet per definitie synoniem voor te staan. Door slim te ondernemen kun je meer klanten helpen, meer omzet realiseren en meer rust ervaren. Hoe? Dat kan ik je leren. Dat hoef je echt niet alleen te doen. Samen werken we aan de vernieuwde versie van jouw onderneming. 

Heb je gemerkt dat...

Ondernemen zoveel meer is dan alleen een idee hebben en social media kanalen bijhouden?

Je onderneming goed loopt en het tijd is voor een volgende stap?

Je wel toffe ideeën kunt bedenken maar het moeilijk vindt ze te implementeren?

Je het soms moeilijk vindt om het grote geheel te zien en vooruit te kijken?

Dan is het Next Level Businesstraject wat voor jou!

Het traject

Het Next Level Businesstraject duurt 3 maanden.

Startsessie

Een 2 uur durende startsessie bij jou op locatie.

Wekelijkse coaching

In de tussenliggende weken spreken we elkaar wekelijks een uur via Zoom.

Tussentijdse sessie

Een 2 uur durende tussentijdse sessie bij jou op locatie.

Eindsessie

Een 2 uur durende eindsessie bij jou op locatie.

Trellobord

Dit bord wordt de thuisbasis van je onderneming.

Tussentijdse vragen

Mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Toen ik net een maand was begonnen met ‘Financieel Vrije Vrouw’ had ik nog vrij weinig verstand van alle zaken die komen kijken bij het ondernemerschap. 

Saskia bood mij in twee maandjes tijd het volledige pakket. Het creëren van Sales-funnels, het effectief en kostenefficiënt inzetten van advertenties tot het maken van planningen en het (geautomatiseerd) inzetten van Social Media. Om nog maar te zwijgen over alle tips en tricks met ongelooflijk handige (gratis) tools op gebied van belastingzaken, vormgeving, marketing, noem het maar op.

Dankzij haar heb ik stappen durven zetten om mezelf wat meer te laten zien op Social Media en ben ik ervan bewust geworden dat het juist leuk is je authentieke zelf te zijn. Ook heb ik met haar hulp mijn allereerste webinar gemaakt en dit was een razend succes! Financieel Vrije Vrouw in een paar maandjes tijd enorm gegroeid en daar ben ik heel blij mee.

Ik heb veel aan Saskia te danken en ik ga haar zeker nog inhuren in de toekomst, want eigenlijk mis ik haar nu al (na een week).
Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor de helpende hand die je me toegereikt hebt.
Ik zat al een tijdje in de knoop met hoe ik nu verder wilde met mijn bedrijf, je hebt mij zo ongeveer aan mijn hand mee genomen en met mij een stappenplan gemaakt hoe ik mijn dromen op zakelijk gebied kan waarmaken. 
Zo ben je meteen aan de slag gegaan met een goeie webshop voor mijn bedrijf, en heb je mij zo’n enorme boost gegeven dat ik er weer zin in heb ! 
(Terwijl die zin al langere tijd weg was)
Bedankt voor alles, en tot snel.

NEXT LEVEL BUSINESS

INVESTERING

1750 Euro excl. btw. Het is ook mogelijk om je investering te verdelen over 3 maandelijkse termijnen.

Weten of ik je kan helpen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een kennismaking aan.

ZWANGERSCHAPSVERLOF

I.v.m. mijn zwangerschap ga ik op 26-03-2021 met verlof. Dit betekent dat er vanaf augustus 2021 weer trajecten opgestart worden.

Interesse? Dan plaats ik je op de wachtlijst!

F.A.Q.

Vaak gevraagd

Ik noem de sessies vaak “on demand“. Dat klinkt een beetje gek, maar eigenlijk wil dat zeggen dat ik niet vasthoud aan een bepaalde structuur tijdens de verschillende sessies. We kijken per sessie naar wat je op dat moment nodig hebt. Voel ik dat je teveel in het nu bezig bent? Dan daag ik je uit om wat verder vooruit te kijken en aan je strategie te werken. Heb je bijvoorbeeld een webinar gepland? Dan kijken we naar de inhoud van je webinar en help ik je met de inrichting van de tools. Ik ben zo ongeveer met elke digitale tool bekend, van WordPress tot Webinargeek tot Trello. Dit betekent dat ik je vaak kan helpen met de juiste instellingen. Zo maken we een mooie combinatie tussen het strategische werk en de praktische uitvoering ervan.

Ik reken een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer vanaf Arnhem.