Module 2: Stories & Algoritme

Module 2: hoe je met Instagram stories een community bouwt, omzet kunt genereren en hoe je het algoritme in je voordeel kunt laten werken.

In deze module:

De uitgebreide werking & functionaliteit van Instagram stories

Hoe je Instagram stories inzet om de betrokkenheid van je volgers te vergroten en van je volgers klanten maakt.

Hoe het algoritme van Instagram werkt en hoe je het algoritme voor je kunt laten werken.

Voor wie is deze module?

– Je bent bekend met de basisfuncties van Instagram en wil je verder verdiepen in hoe je Instagram zakelijk het beste kunt toepassen.
– Je voor de zoveelste keer een story hebt opgenomen waar je geen respons op hebt gehad.
– Je weet dat communities dé trend in Instagramland zijn en vindt het tijd om de betrokkenheid op je account te vergroten (want betrokken volgers gaan nou eenmaal sneller over tot een aankoop).
– Je wil leren hoe je op een authentieke en eerlijke manier omzet via stories kunt genereren.
– Je wil het algoritme waarmee Instagram werkt voor je laten werken.

Reviews

Renske van de Velden

www.stipenstof.nl

“Voordat ik module 2 van de cursus Betrokkenheid op Instagram volgde, deed ik maar wat met mijn stories. Echt veel reacties kreeg ik er ook niet op. Al in de eerste week van de module verviervoudigden de reacties op mijn stories! Dat had ik echt niet verwacht. Daarnaast ben ik ook voor het eerst live gegaan op Instagram. Iets wat ik doodeng vond, maar dankzij deze cursus toch aandurfde. Doordat de opdrachten in de module worden verdeeld over drie weken, is alles heel overzichtelijk. Ik raad deze cursus dan ook zeker aan.”

De leeromgeving

Je krijgt je eigen profiel waar je op kunt inloggen en waarin je met de cursus aan de slag kunt. Handig, want je kunt met de cursus aan de slag wanneer het jou uit komt!

Ben je al begonnen met je cursus? Dit is de kortste weg naar je profiel!

Module 1 ook volgen?

Dan is de combi echt wat voor jou!

In deze module:
– Mijn mening en visie over Instagram en hoe je een community rondom je merk bouwt.
– De basisfuncties, maar dan anders. Want hoe zorg je er nou voor dat je instagram voor je laat werken?
– Met welke soort berichten lok je betrokkenheid uit? Moet je je content wel of niet inplannen?

Hoe werkt het?

De cursus is verdeeld in drie modules, elke module bestaat uit meerdere lessen. Na het volgen van één van de lessen kun je het geleerde direct in de praktijk gaan toepassen en uitproberen. Zo zul je zien dat in een korte tijd de betrokkenheid op je account bizar hard kunt laten stijgen!

In module 2 vertel ik je alles over hoe je er met behulp van Instagram Stories voor kunt zorgen dat je een community rondom je merk bouwt en de betrokkenheid op je account kunt vergroten.

Voor wie BWNL nog niet kent!

“In mei 2018 startte ik na een creatieve ingeving met BWNL. Ik had geen verwachtingen en totaal geen beeld van hoe ik het zou gaan invullen, maar het is mij gelukt om met Business Women Nederland binnen een jaar tijd te groeien naar meer dan 6500 heel betrokken volgers. Dit heb ik voor elkaar gekregen door leuke content te maken en slim om te gaan met een aantal functionaliteiten van Instagram. En het grappige is… Als ik het kan dan kun jij het ook! Hoe? Dat vertel ik je precies in deze cursus.”

Nog even alles op een rij…

Ik leer je alles over hoe je de betrokkenheid op je Instagramaccount vergroot en laat je zien hoe je een community rondom je merk creëert.

De cursus is volledig online te volgen en staat bomvol handige tips & tricks waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

De cursus is gebaseerd op de allernieuwste trends en functionaliteiten van Instagram zodat je (weer) helemaal bij bent.