Home

MIJN LEVEN ALS ONDERNEMER

Business Women Nederland
Business Women Nederland

In mei 2018 startte ik Business Women Nederland vanuit de missie om vrouwelijke ondernemers een platform te bieden, ze met elkaar te verbinden en een bron van inspiratie te zijn.

FAAM Solutions
FAAM Solutions

In augustus 2019 startte ik FAAM Solutions. Met FAAM bied ik hulp bij het opzetten van een digitale strategie. Daarnaast help ik met alles op het gebied van social media en ontwerp ik advertentiecampagnes op Facebook & Instagram.

Spreker
Spreker

Sinds het BWNL Business Inspiration Event weet ik het zeker: spreken vind ik geweldig. Daarom kom ik ook graag op jouw event spreken. Meer weten? Neem dan contact met mij op.

WIE BEN IK?

  • Arnhem is mijn stad. Hier ben ik geboren & opgegroeid. Ik ben en zal altijd een paardenmeisje blijven. Vakantie vier ik het liefst in de bergen, er is iets magisch aan op de top van een berg staan!
  • Als dochter van een kleuterjuf dacht ik altijd dat mijn moeder de reden was dat ik veel wist te creëren. Nu weet ik dat dat een hele mooie persoonlijke eigenschap is die ook nog eens ontwikkeld kan worden.
  • Mijn hele leven staat in het teken van het nemen van de ongebaande paden. Regelmatig koos ik niet voor de makkelijke weg maar besloot ik het op mijn manier te doen.
  • Naast het runnen van mijn ondernemingen volg ik op dit moment een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Op zaterdag naar school dus.

MEER WETEN?

De community
De community

Het platform van Business Women Nederland bestaat uit gratis gastblogs & interviews. Daarnaast is er een evenementenkalender en een Ondernemers University. Op Instagram & LinkedIn is inmiddels een levendige community van vrouwelijke ondernemers ontstaan.

Kun je wel een beetje FAAM gebruiken?
Kun je wel een beetje FAAM gebruiken?

De jungle die Social Media heet. Hoe maak je je daar als ondernemer zijnde nou wegwijs in? En hoe zorg je ervoor dat social media ook voor jouw onderneming gaat werken? Social media is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het is onderdeel van je strategie.