GRATIS MASTERCLASS

hoe ga je van zichtbaar zijn naar omzet genereren?

In deze masterclass geef ik je de tips & tricks die je nodig hebt om van je zakelijke Instagramaccount op een authentieke manier een succes te maken.

Mijn visie op een succesvolle carrière als online ondernemer? Geen pusherige verkoperigheid, maar je publiek oprecht interesseren. Vanuit daar creëer je voor jezelf het vertrouwen dat de klanten echt wel gaan komen.

Ontwerp zonder titel-91

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Instagram

Je hebt een zakelijk Instagramaccount, maar je haalt er op dit moment nog niet (genoeg) klanten uit.

Online

Je hebt al een (redelijk) succesvolle onderneming maar wil dit naar online gaan transformeren.

Of: starter

Of je bent een startende ondernemer en wil het direct goed aanpakken zonder omwegen.

over mij

Wie ben ik om jou te vertellen hoe het moet?

In mei 2018 heb ik het online platform voor vrouwelijke ondernemers, Business Women Nederland, opgestart vanuit mijn missie om te verbinden en te inspireren. Via Instagram bouwde ik aan mijn personal brand en creëerde ik draagkracht voor mijn missie.

Mijn beide ondernemingen draaien vrijwel volledig op Instagram, dat wil dus zeggen dat 90% van mijn omzet vanuit dit medium komt.

Het naar dit punt toewerken kostte enorm veel tijd. Ik heb oneindig lang geprobeerd en getest, tot ik doorkreeg wat werkte. Daarnaast volgde ik in 2017 de Facebook Business Mastery van Mark Bongers, waardoor ik de kracht van social media ging begrijpen.

Bekijk de masterclass direct

.