Kopie van Ontwerp zonder titel-6

GRATIS checklist

van offline naar online ondernemen

Droom je van een meer ontspannen manier van ondernemen? Wil je meer dan het uurtje-factuurtje werken dat je nu doet?

Dan is het tijd om je volgende stap in jouw ondernemersverhaal te zetten.

In deze checklist geef ik je een shortlist van wat je allemaal nodig hebt om de transformatie te maken van een offline ondernemer die voornamelijk op uurtje-factuurtje basis werkt naar een online ondernemer die de vrijheid voor zichzelf creëert.

"Know your goal, make a plan and pull the trigger."

- Phil mcgraw

Voor wie is deze checklist bedoeld?

Uurtje-factuurtje

Je bent het zat om continu te tijd te ruilen voor geld. Jij wil meer mensen blij maken met wat jij te bieden hebt.

Online

Je hebt al een (redelijk) succesvolle onderneming maar wil dit naar online gaan transformeren.

Of: starter

Of je bent een startende ondernemer en wil het direct goed aanpakken zonder omwegen.

Wie ben ik om jou te vertellen hoe het moet?

over mij

In mei 2018 heb ik het online platform voor vrouwelijke ondernemers, Business Women Nederland, opgestart vanuit mijn missie om te verbinden en te inspireren. Via Instagram bouwde ik aan mijn personal brand en creëerde ik draagkracht voor mijn missie.

Mijn beide ondernemingen draaien volledig online.

Het naar dit punt toewerken kostte enorm veel tijd. Ik heb oneindig lang geprobeerd en getest, tot ik doorkreeg wat werkte. Daarnaast volgde ik in 2017 de Facebook Business Mastery van Mark Bongers, waardoor ik de kracht van social media ging begrijpen.

Bekijk de checklist direct

.