Wat goed dat je de eerste stap naar een online onderneming gaat zetten! Je ontvangt de checklist binnen enkele minuten in je inbox.

De checklist is perfect als eerste stap, maar ik wil je daarnaast ook alvast een waardevolle tip meegeven.

Ik geloof dat het online ondernemerschap bestaat uit een serie tandwielen die met elkaar verbonden zijn. Het succes van jouw online onderneming hangt af van de mate waarin die tandwielen goed in elkaar overlopen.

Met andere woorden: hoe komt jouw toekomstige klant uiteindelijk bij jou terecht? Om hier snel resultaat in te halen is het belangrijk dat je jezelf in een actiemodus weet te zetten.

Mijn tip is dus: kom UIT je koppie en IN actie. Focus op de kleine stapjes groei i.p.v. maanden verspillen om een idee tot in de puntjes uit te werken.

Nadat je een inventarisatie hebt gedaan van wat je als online ondernemer allemaal nodig hebt kun je al snel het overzicht kwijtraken, want er is zoveel te doen! Ik kan me voorstellen dat je denkt: “leuk dat verhaal van die tandwielen, maar hoe moet ik dat allemaal verzinnen?”

Om die reden wil ik je graag mijn training “Online aanbodopbouw voor dienstverleners” aanbieden, waarin je leert hoe je een ijzersterke fundering voor je onderneming neerzet. De volgende onderwerpen komen in deze training aan bod:

  1. Waarom zoveel aandacht voor aanbodopbouw?
  2. Aanbodopbouw – de theorie
  3. Je eigen aanbod opbouwen
  4. Hoe ontstaat aankoopbereidheid en wat is een match?

Omdat ik geloof in direct in actie komen betaal je gedurende het komende uur geen €47,- maar €25,- voor deze training. Jouw kortingscode is: “Uurkorting”.