Over mij

Één van de eerste zinnen die uit mijn mond kwamen toen ik nog een klein meisje was: “kan ik zelf wel”. Dit zinnetje staat synoniem voor wie ik ben. Van jongs af aan was ik altijd bezig met allerlei projectjes. Ik was altijd degene die alles regelde. Als dochter van een kleuterjuf mocht ik ook mijn creativiteit de vrijheid geven, iets wat mij nu als ondernemer enorm helpt!

In de loop der jaren heb ik meerdere kleine bedrijfjes gehad, waaronder een schoonheidssalon en een webshop. Daarna ben ik als bedrijfsleider gaan werken in de beauty- en wellnessbranche. In juli van 2017 heb ik de Facebook Business Mastery bij Mark Bongers gevolgd, hierdoor ben ik de kracht van social media gaan begrijpen. Daarnaast volg ik op dit moment een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam.

In mei 2018 heb ik het online platform voor vrouwelijke ondernemers, Business Women Nederland, opgestart vanuit mijn missie om te verbinden en te inspireren. Via Instagram bouwde ik aan mijn personal brand en creëerde ik draagkracht voor mijn missie. Inmiddels is het een levendige community met een groot aantal volgers.

Ik woon overigens samen met mijn vriend Eumir, zijn zoontje en Arnold de kat in Arnhem. Pizza is echt mijn lievelingseten en een paardenmeisje zal ik altijd blijven :). Ons huis staat helemaal vol met planten, de urbanjungle-stijl vind ik geweldig! Er is iets heel erg rustgevends aan planten en om te zien hoe ze groeien.